top of page
Search

Bryllup på Tangen


Jeg har gledet meg så lenge til dette bryllupet! Og det var like fint som jeg hadde sett for meg. Mona og Adnan hadde arrangert en nydelig utendørs vielse ved et vann rett ved idylliske Tangen Brenneri i Hedmark. Jeg synes alltid det er utrolig spennende å komme litt utenfor byen og fotografere i litt nye omgivelser. Og dette ble alt jeg hadde håpet på :)

I dette bryllupet fikk jeg muligheten til å fotografere sammen med en annen dyktig fotograf, Markus Søgård fra Hamar. Det var utrolig gøy og lærerikt å se hvordan han jobbet og alle de kreative løsningene han fant. Om noen leter etter en flink fotograf i Hamar området anbefaler jeg Markus på det sterkeste :)

Etter vielsen satt vi oss i bilen og kjørte til en nydelig allè for å ta de offisielle bryllupsbildene. Den stilige Ford Mustangen måtte selvfølgelig bli med på noen av bildene også.

Etter det var det tid for bilder med brudepar sammen med barna.

Tusen takk for at jeg fikk være med dere på den store dagen deres Mona og Adnan, ønsker dere alt det beste i fremtiden <3

bottom of page