top of page
Search

To Energiske Gutter


En nydelig sommerkveld møtte jeg tre fine søsken i Frognerparken. Disse hadde planer om å overraske foreldrene sine som snart skulle gifte seg med en bryllupsgave i form av et bilde av hundene deres! Fantastisk gave spør du meg, personlig og med mye omtanke bak.

Harley og Solan het de to hundene av rasen Welsh Terriere. Unge og med masse ernergi var det helt umulig å få de til å stå stille ved siden av hverandre. Jeg skjønte fort at her måtte det nok litt etterarbeid med Photoshop til for å få det perfekte resultatet.

Etter fotoshooten sende jeg eierene bildene og ba dem se gjennom og fortelle meg hvilket av bildene de synes hver av hundene så finest ut på.

Deretter redigerte jeg to bilder sammen. Dette ble det endelige resutatet. De ble kjempe fornøyde! <3

bottom of page