top of page
Search

Kjersti og Svein


En disig lørdag i juni satt jeg meg i bilen og kjørte mot Nordstrand kirke. Der ble jeg tatt godt i mot av brudens far, en staselig mann med flosshatt. Forventningen er alltid til å ta og føle på i minuttene før sermonien begynner.

Det blir stille og inn kommer en av de vakreste brudene jeg noen gang har sett, Kjersti sammen med sin staselige far som holder flosshatten i hånden.

Det var en helt nydelig sermoni etterfulgt av bilder og gode klemmer på kirketrappa. Glede og kjærlighet overalt! Helt herlig!

Videre gikk turen til Ekeberg hvor vi tok brudebilder i duskregn. Med et livelig par ble det noen artige motiver! Bilder man rett og slett blir glad av å se på.

Selskapet ble holdt senere i Holmenkollen. Igjen var stemningen til å ta og føle på før brudeparet dukker opp i sin råstilige veteranbil til full jubel. Jeg står og føler meg så utrolig priviligert som får være med på en så lykkelig dag som dette. Takk for meg Kjersti og Svein, ønsker dere alt det beste for fremtiden <3

bottom of page