top of page
Search

Eva & Atle


Forrige helg var jeg så heldig å få være med på heldagsfotografering i bryllupet til Eva og Atle. Vi startet med vielse i Lommedalen kirke. En nydelig stund med fine ord og rørende sang. Tror ikke det var et eneste tørt øye i hele kirka!

Festen ble holdt i Solstua i Holmenkollen, et koselig og erværdig lokale med fantastisk utsikt. Jeg hadde håpet på et liten fotoshoot med brudeparet i kveldssola, men vi endte opp med tykk tåke og regn, så vi holdt oss innendørs :)

Middagen var fylt av nydelig mat og flotte rørende taler. Også denne skoleken da, hvor brudeparet står rygg til rygg og blir spurt hvem som er best på hva. Lo så jeg fikk vondt i magen :D

Jeg tok kvelden kl 24 etter mange timer med fest og dans. Takk for en flott dag Eva og Atle, ønsker dere alt det beste i hele verden <3

bottom of page